lauantai 31. toukokuuta 2014

Moskova, Russia.

Ollaan jo niin lähellä kotia, että enää ei jaksa kirjottaakaan. Joten pistän vaan kuvia Moskovosta :3 Paitsi sen verran kerron, että Siperian Airlines on mun uus lemppari. Jalkatilaa oli vaikka kui paljon ja 6h lennolla saatiin 2 ruokaa, josta toinen oli pelkkii jälkkärei, ehkä parasta :)))

En tiä mistä toi paino tuli kun mitään en ostanut :D

Nojoo, ehkä tiedän :D Kävin Kiinassa :DDD

Uus lemppari, S7 <3

:)

Moskova on todella todella nätti paikka, ah! Mutta, ei hitto että on kallis. Kyl mä sen tiesin et on kallis, mut että näin paha. Näin nopeesti mietittynä, voisin jopa sanoo että kalliimpi kun Lontoo :O HRC tais olla halvin paikka täällä. Kyllähän täällä mielellään viettäs enemmänkin aikaa, mut ei tällä hintatasolla.

Moskovan metro asema

tärkee juttu

HrC

sipuleita

Anyway, enempää ei nyt kerkee. Venäjä on awesome! Mutta apteekkejä löytyy valehtelematta 50m välein, venäläiset näköjään tykkää ottaa droppeja :DD Harmikseen meillä nyt meni niin kauan Kiinassa, että tästä tuli vaa tämmönen nopee pysähdyspaikka, mutta tänne ehdottomasti takasin. Nyt viimenen pysähdys: Tallinna. Tästä jo aikaa tulee perinne: reissun päätteeks Tallinnaan lomalla :DD Kiitos ja hei

tältä tää näyttää kun mä reissaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti