torstai 18. kesäkuuta 2015

Matka Istanbuliin.

Nonii, elikkäs ailkuun päästiin ja nyt ollaan Istanbulissa. Tosin ei kyl mennenyt ihan niin helposti kun ois voinut olettaa. Parin tosi huonosti nukutun yön jälkeen, lähdettiin Hki-Vantaa kentälle. Lento lähti 12.15 kohti Kiovaa, Ukraina Airlinesillä. Oli sit niin kamalaa kyytiä, et ei tartte toisten mennä. En nyt sen tarkemmin jaksa kerota, mutta hyvä että koneesta löyty siivet. Lennolla myös mun vierustoveri osasi kertoa että Ukraina Ainrlines on luokiteltu maailman kolmanneksi huonoimmaksi yhtiöks, ja sellasta se myös oli.


Kiovassa meillä oli 5 tunnin vaihto, ja samalla yhtiöllä jatketiin. Paitsi koneseen päästiin tunnin myöhässä, jonka jälkeen istuttiin vielä tunti koneessa Kiovan lentokentän pihassa. Perus ...

Vihdoinkin kun päästiin Istanbuliin, tosin reippaasti myöhässä niin äkkiä mittarilla hotellille. Vähän jo alko väsyttää ja nyt ei enää yhtään jaksais mitään hässäkkää. Mutta siitä se hässäkkä vasta alkoi, kun taksikuski ei löytänyt hotelille. Heillä ei myöskään ollut minkäänlaisia nettisivuja, sähköpostia, puhelinnumeroa tai mitään mikä olisi siinä tilanteessa auttanut.

Tämä eka taksi jätii meidet johonkin ja toivotti onnea. Siinä hetki ihmieteltiin ja kyseltiin apuja, mutta kukaan ei tuntunut tietävän tommosta paikkaa/hotellia. Otettiin uus taksi. Mittarilla oleva, mut näemmä nekin kusettaa ja aika reippaasti. Tämä taksi jätti meidet viälä johonkin aivan syrjään ja melkein kaikki rahat mennyt.

Sieltä onneksi löydettiin tämmöinen ystävällinen herrasmies, joka yritti parhaansa mukaan löytää tätä paikkaa netistä, mutta turhaan. Kuitenkin hän päätti lähtee meidän mukaan ja jollain ihme tuurilla päästiin perille. Kilttejä ihmisiäkin vielä löytyy, ja suur kiitos siitä hänelle!

Hotellissa pienen valituksen jälkeen päästiin kompromissiin, ja saatiin eka yö ilmaiseksi + kyyti kentälle kun lähdetään.

Eka yö takana Turkissa ja ei kauheen hyvin alkanut. Sen mitä tästä opimme että jos halutaan johonkin liikkua, niin ihan näillä kahdella omalla jalalla. Mutta että ei menisi kokonaan valittamisen puolelle, niin... .. Ei, toistaseksi ei ole mitään hyvää sanottavaa. Mutta, nyt lähdetään tutkimaan Istanbulia, ja eiköhän se tästä hyväksi muutu :) Ainakin on lämmin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti