maanantai 29. kesäkuuta 2015

Oman

Vitsit mikä päivä.. Aamulla nukuttiin pommiinkin, mutta ei se mitään, me ollaan kuitenkin lomalla :)
Päästiin vasta joskus 9 jälkeen lähtemään kohti Bimmah Sinkholea.

Tiellä tuli tämmösiä kavereita vastaan :)

Oli aika magical place. Emmä osaa mitään muuta teille oikein edes kertoo, kun että ihan käsittämäton paikka. Vesi oli ihan kirkasta, ja kun sukellettiin menemään niin jopa ehkä vähän pelotti. Harvemmin pelottaa, mut nyt oli vähän sellanen ettei ihan joka pimeseen koloon viittinyt mennä. Ties mikä lohikäärme ois vielä napannut jalasta. Anyway, kannatti mennä :)




Tuolla vedessä mä oon ihan mininä :D

Toi oli se pelottava reuna.

Sieltä kurvailtiin vähän matkaa eteenpäin ja mentiin Wadi Shab:ille. Vähän semmonen Jurassic Park, ilman dinoja. Oli kyllä todella raffi reissu. Aurinko paisto täydeltä taivaalta ja kiipeiltiin kallioilla, ei mitään ihan pikku kiviä. Tähän aikaa vuodesta vesi on laskenut tosi alas, ja putokset kuivuneet kasaan, mutta oli silti erittäin vaikuttava paikka. Ainoo vaan että kun 4 tuntia kävelet siellä mukana puolikas pullo vettä, niin alkaa olemaan aika tuskaset paikat. Oli jopa niin jano, että keskustelu pyöri vaan kylmän juotavan ympärillä "mitä kolme juotavaa ottaisit nyt?". Mutta sekin loppu, kun ei enää jaksannut edes puhua. No selvittiin hengissä takasin ja saatiin juotavaa. Oli ihan tarun omainen kokemus.

Matkalla kohti Jurassic Parkkia


Jotain mä ihmettelen.



Jassu hyppää !

Harmikseen molemmista paikoista kuvat on vähän tommosia, ettei oikein pääse mukaan fiilikseen. Mutta voi luonto kyllä olla ihmeellinen. Illaks ajettiin Sur:iin, ja käytiin nopee vaan kaupassa ostaa ruokaa ja sit nukkuu. Kun ei edes päikkäreitä tullut nukuttua tänään. Ja muuten, on tosi vaikeeta kun pitää aina illalla ostaa seuraavan päivän ruuat, kun muuten vasta illalla 7 saa (Ramadan time). Ja sen tarvii olla vielä sellasta mikä säilyy +40. Not so easy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti