sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Qatar.

Nonii, takas linjoilla. Täällä on eri pistokkeet, niin kesti hetken ennen kun saatin adapteri hommattua. Mutta olemme erittäin hengissä ja kaikki ok. Tässä uusimmat kuulumiset.

Aamulla matka jatkui Qatariin. Ei ollut kun vähän alle tunnin lento. Ja täällä päin maailmaa saa lentokoneissa vielä ruokaakin, aika siisti juttu :P Laukut onneks menee suoraan Dubaihin, kun illalla jatketaan sinne. Helpottaa meitä kun ei tartte koko päivän niitä roudaa. Kentältä mentiin taksilla kaupungille, ja tajusimme että nyt on Ramadan, niin kaikkihan on kiinni. Vähän käveltiin ympäriinsä ja hetki istuttiin puistossa. Sit pitikin lähtee jo takas kentälle ku pihalla oli niin kuuma.





Mutta tän parin tunnin perusteella Qatar on kyl tosi mahtava. Vaikka ketään ei nähty tai missään päästy käymään, niin kyl mä eniten tästä tykkäsin. Vähän niin kun Kuwait, mutta ei sinnepäinkään. Mutta kaikkialla on taas tosi siistiä. Ja paljon myös oli kaikkia rakennelmia kesken, varmaan kun täällä on 2019 yleisurheilun MM-kisat.




Myös lentokenttä on yksi hienommista missä olen ollut. Kaikki löytyy, jopa hyvä löhöily-alue ja ilmainen netti missä tätä nyt kirjotan :D Sekä nukkuma-alue. Ainoo miinuspuolena näissä kaikissa maissa on ollut että sisällä on pirun kylmä.




Kaiken kaikkiaan Qatar oli tosi kiva, vaikka nyt olikin kiinni. Seuraavana Dubain kautta Omaniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti