perjantai 19. kesäkuuta 2015

Istanbul.

Nonii, pari päivää takana Istanbulissa. Mistäs sitä sitten aloittaisi ? Eilen, kävimme kiertelemässä keskustaa nr 1. Vähän shoppailua ja HRC. Ei oikein mitään merkittävää tapahtunut, mutta jos kuvista sais vähän enemmän irti :)

Keskusta nr 1.


Shoppailu katu.

Sen verran tapahtui et Jassulla hajos kenkä, ja mä jouduin juoksee pitkin kauppoja hakee kenkiä, kun hän seiso vesisateessa pihalla :DDD Mutta, mission complited ja päästiin jatkaa. Hyvä minä.

HRC Istanbul (nr.42)



Hyvä ruoka, parempi mieli.

Galata Tower.

Käveltyä tuli kyllä tosi paljon. Ja illalla nukahdimme aivan heti.

Tänään sitten vuorossa oli keskusta nr. 2. Paljon kävelyä, Blue Moskeija ja Basaarit. Mauste basaari oli aika jepa. Mutta odotin että olis ollut vähän isompi, mutta kai siellä oli kaikkee maan ja taivaan väliltä mitä nyt ruuan laitossa tarttee, en sen tarkemmin siitä sitten tiedä :D



Kiva kun niitä vaan meni nenään siellä ja sit aivastutti.

Mauste basaarilta jatkoimme Grand Basaarille. Siellä oli sitten taas enemmän koruja ja nahkaa, sekä ulkona myös jotain vaatteita. Paikkana sekään ei mikään ihan huge ollut, mutta liikkeillä oli tosi isot tilat. Ei mikään semmonen normi et 10 neliön alueella on 10 kauppiasta. 



Basaareitten jälkeen käytiin safkaa perus kebuu. Ei mittään hyvää ollut, mut nälkä lähti. Käytiin vielä kattomassa Blue Moskeija, mutta siinä portilla luki et tänään turisteilta pääsy kielletty, niin ei saatu ku muutama kuva ulkopuolelta.



Sitten oli taas joku moskeija, kun näitä täältä löytyy joka kulmasta. 
Aikas näyttäviä rakennuksia ovatkin. Kuvat jättävät meinaa aika laimeen olemuksen.




Käveltiin vielä basaarin läpi hotskulle ja tarttu matkaan mukaan iltapala. Ei huono :) Ja hyvää juhannusta Suomeen !



.. Nii ja kaikkia kiinnostaa kuitenkin se ilma, niin ei ole kauheen lämmintä. Joku +20, mutta tuulee, niin välillä melkein tarttee pitkähihaista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti