tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kuwait mereltä päin

Taas on ilta. Tänään onkin ollut hyvin meri-läheinen päivä. Aamiaisen jälkeen kun joskus saatiin ittemme ylös, niin lähdettiin rannalle. Taas uhkarohkeana käveltiin pari kolme kilometriä tuolla kauheessa helteesä. Päästin perille ilman että kumpikaan kuoli, hyvä me!





Vesi oli taas mahtavan lämmintä :) Hetken saatiin siinä olla, nukahdettiin ja herättiin kun vesijetit ajo rantaan. Se oli sit jo selkee homma mihin homma lähtee, näistä miehistä täällä ei pääse sitten millään eroon. No, he oli ihan mukavia ja puhuivat jopa englantia... Siinä sitten päätettiin lähtee vähän ajelemaan. Kolme tuntia ajeltiin ympäri ämpäri rantoja, hypittii jeteillä monissa metreissä. Olis ollut todella jees saada jotain kuvia mereltä ja hypyistä, mutta ei siellä uskaltanut puhelinta ottaa esiin. Sen sijaan pieniä ruhjeita jäi muistoksi. Lopuks löydettii takas rannalle, missä kaikki vaatteemme ja pyyhkeemme oli, onneksi olivat vielä monen tunnin jälkeen paikoillaa. Siitä sitten kamat mukaan jeteille ja ajoimme satamaan, jossa nostimme jetit auton kyytiin ja takas hotskulle.




Saatiin vähän väriäkin tänään, tosin mä otin sellaista punasta :D Illalla ei sit oikein enää muuta jaksanutkaan. Käytiin Mäkissä safkaa jotkut mega ateriat ja nyt nukkuumaan. Huomenna taas uudet jännittävät tarinat.

Kuwaitista vielä sen verran että on todella siisti kaupunki. Ja tällä hetkellä on Ramadan menossa, niin en tiedä vaikuttaako se nähin kauppojen aukioloihin, vai onko ne vaan nää ilmat. Sekä tää on niitä harvoja maita missä euro on huonompi kun paikallinen raha. Mikä tekee tästä todella vaikeeta, kun kaikki tuntuu halvalta, vaikka se tarvii vielä kertoo kolmella, Ja muutenkin tosi hassut rahat: 1/4, 1/3 ja 1/2 seteleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti