maanantai 22. kesäkuuta 2015

Istanbul part 2.

Nyt enää muutama tunti Istanbulissa ja sitten jatkuu Kuwaittiin. Nyt pari päivää onkin ollut tosi lämmintä, lähemmäs +30. Eilen käytiin shoppailemassa ja illalla kierrettiin vähän basaareilla. Ei mitään kauheen järkevää.

Turkkilaista kahvia. Kokemus sinänsä, mutta ei kahvia.

Istanbul by the sea.

Tämmönenkin hassu teksti löytyi 
yhden sovituskopin seinästä.


Illalla kyl väsytti niin paljon. Muutama päivä täs tullut kävelty kyllä hyvin. Niin hyvin että ruuan jälkeen nukahdinkin heti. Kello tais olla puol 9 :D ja aamulla vasta herättiin 12 pintaan.

Tänään käytiin vielä kiertelämässä ja kaartelemassa muuten vaan kaupungilla. Ei enää oikein mitään tekemistä ollut. Kauheen kalliiks vaan tulee tämmöinen kierteleminen. Sen verran vielä tehtiin et vesipiippua poltettiin. Mutta, siinä se melkein sitten oli. Nyt matka jatkuu lentokentälle ja siltä kohti Kuwaittia.


metro lippuja





Istanbul on kyl nyt aika nähty. Ja tosi tyhmä juttu ku ei tääl missään pääse uimaan, tulee vaan kauheen kalliiks tämmönen jatkuva shoppailu, vaikka edes mitään oikein ostettu. Ja turkkilainen ruoka ei oo siitä parhaimmasta päästä +  ne ei osaa mitään mausteita käyttää. Sekä turkkilaiset ihmiset haisee pahalle !

Atria. Hyvä ruoka, parempi mieli.

1/6 done. kiitos, heippa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti