sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hue, eiku HoiAn, eiku häh?!?

Oikein hyvän bussin ja yöunien jälkeen tulimme Huehen, tai siis niin me luultiin. Vähän aikaa pähkäiltiin siinä pysäkillä että missä ja miten, eikä kukaan osannut sanoa mitään. No Hue kai. Piti olla hieno ja iso, mut vaikuttaa lähinnä joltain mini maalaiskylältä. Käveltiin sitte kilsan verran keskustaan ja pysähyttiin kahville ja wifille että voidaan vähän tutkia Huen karttaa. Eihän siitä tullut mitään, niin paikansimme itsemme googlemapsilla ja eihän me edes oltu koko kylässä vaan paikkassa nimeltä Hoi An, abt 200 km etelämpänä kun pitäis. Eipä siinä sitten ku kahvit naamariin ja vauhdilla takasin bussiasemalle.

Mutta, eiköhän se bussiki ollut jo ehtinyt lähteä ja siinä sitten pällisteltiin tyhmänä et wtf?!  Lipussa luki joku osote, kun päästiin sinne, niin vihdoinkin löydettiin ihminen joka puhu englantia ja sanos et "no can do", huomenna seuraava bussi. Ja sehän ei käy nyt alkuunsakaan. Pienen harkinnan jälkeen tultiin siihen tulokseen et skipataan Hue ja ostetiin lipun Hanoihin.

Hoi An BackPackers Bussiasema/ravintola

Oli meillä semmonen 5 tuntia aikaa täällä, ja saatiin siltä bussiaseman tyypiltä mopo käyttöön siksi aikaa :)) Muutenkin se bussiasema/ravintola oli ehkä paras tähän mennessä. Hyvää ruokaa ja vielä parempi henkilökunta, ja hintakin erittäin sopivaa (Y) 

Mopo Selfie

Käytiin ajelemassa vähän naapuri kylissä ja nähtiin rantaa, vuoria ja riisipeltoja :) Ihan kiva daytrippi oli. Siihen asti kun tiputin tupakan tulipesän paidan alle. Onneks selvisin vain pienellä reijällä. Mutta, erittäin mainio pieni maalaiskylä, juurikin semmonen mitä kuvissa näkee. Luulen että tämä oli paljon parempi kuin Hue.

Kalastaja veneitä

Vuoristoa

Paikallisiä lehmiä, kauempana oli myös vesipuhveleita, 
mutta ne oli liian kaukana kuvattavaks

Riisipelto

Tämä on kyllä ehottomasti käymisen arvoinen paikka, suosittelen (Y) Nyt 16h bussimatka edessä Hanoihin, ja toivottavasti tällä kertaa päästää ihan ongelmitta perille :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti