tiistai 29. huhtikuuta 2014

meän tuk-tuk kuski on paljon nopeampi kö teän, Siam Reap 2.

Ihan ekaks, voisko joku ystävällisesti kertoa miten Dexterillä menee? Onks joku jutskaillu sen kanssa? Oon joutunu vähän huijaa ja käyn pikkasen fbs kattoo sen kuvii. Tosin vanhoja niitä, joten voisko joku infoo mua.

Mutta niin, tänään. Heräsimme jo 5 ja lähdettiin Angor Wattiin kattomaan auringonnousua. Oisko ne sitten jopa ihan Aasian isoimmat temppelit. En oo kyl ihan varma, mutta iso se oli. Oltiin siellä puol 6 ja aurinko oli jo pikkasen noussut. Tai oli semmosta haaleeta-vaaleta. 

Auringonnousu 05.30

Käytiin yhteensä 4 eri temppelissä, ja ja.. Kaikki ne oli aikalailla saman näköisiä kivikasoja, mut ihan jepa. Ja hyi, kun on kallista ja raskasta tämä turistina oleminen. Yhden päivän lippu makso 20$, että pääset tsiigailee kiviä. Ei vaa, oli siellä vaikka mitä muutakin, mm.käytiin pyytämässä Buddhalta hyvää onnea ja nähtiin 
paljon eri sortin eläimiä. Temppeleiden kärjessä oli aina alttari ja useenmite sinne meni todella kapeet ja korkeet portaat, et tuli hyvä jalkareeni samalla. Abt 10cm leveet ja ainakin polvenmittasen askeleet. Siä ei kandee ohi astua, kun sit voi sattua :P


rappuset


Meidän tuk-tuk kusiki oli hurjan nopea ralli-kuski siellä temppeleiden välissä, oltiin aina ekana joka paikassa :DD Sillä tais varmaan olla kiire kotiin :D Aamulla myös käytiin temppelin kahvilassa juomassa kahvit, ah mitä ihanuutta. Paitsi et ei ollut! Kokeiltiin uutta Angkor-kahvia ja YÄK! Siinä oli 3 edellisen päivän kahvijämät kaadettu yhteen ja lisätty paljon sokeria, alko jo muistuttamaan enemmän tervaa kun kahvia. :DD Mutta, siellä saatiin hyvin kulumaan 6 tuntia, ja vielä enemmänkin ois voinut jos ois jaksanut, mut eiköhän tässä ollut ihan tarpeeks nähtävyyksii meille (Y)



Oltiinkin jo takasin Siam Reapissa 11 aikoihin ja koko päivä viä aikaa :) Mutta, ei oikein mitään kyllä tehty. Syötiin ja katsottiin BreakingBadiä ja taas syötiin. Ja siinähän se päivä hyvin vierähti iltaan. Tänään illalla klo12 lähdetään yöbussilla jatkamaan matkaa Saigoniin. Ja nyt vihdoinkin ollaan valmistuttu ja tsekkailtu vähän kaikkee tarpeellista valmiiks. Ja varmistettu että siellä on varmasti se HRC. Ainoo huono juttu vaan kun sinne on luvattu ukkosta parille seuraavalle päivälle. Ja samoin täällä huomaa, että ihan näillä näppäimillä alkaa sadekausi. Ilma ollut jotenkin tosi pysähtynytt ja ukkostanut, sekä taivas on ihan musta. Myös kärpäsiä joka paikassa. Ei siinä mitään että niitä on, mutta kun ne tulee ihan iholle ja mä en kestä !! Aarghh. Ehkä kauhein tunne ikinä kun 4 semmosta mini kättä kävelee sun päällä. Ville huuteli et kuulemma 6, eli pahenee vaan :O




Let's talk about feelings for change. Me kyllä annetaan 4/4 peukkua Kambodialle. Siam Reap oli paras, mutta kyllä koko maa on mahtava :) Super halpaa, mutta silti jotenkin onnistuttiin käyttäämään valtava määrä rahaa, ja nyt Vietnamissa alkaakin säästökausi, 8$/pv. Oli myös likasta, mutta meneppä nyt johki Aasian maahan missä ei olis, joten ei haittaa. Voisn jopa uskaltaa sanoa, että tämä on mun tähän astinen paras Aasian maa :) Mutta ollaan vasta alkumetreillä ja nyt matka jatkuu kohti Vietnamia. Aamulla ollaan jo tallaas Saigonin katuja. Nyt on Vietnamilla kovat paika laittaa paremmaks, kun Kambodia asetti aika kovan riman. 

A'kun Kamputsea, châo Vietnam!

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Dexterillä menee oikein mukavasti. On ollut tosi aurinkoiset lenkkisäät ja ollaan kävelty paljon metsässä ja merenrannalla. Koirapuistossakin ollaan käyty, ja ruoka on maistunut.

    Hyvää reissun jatkoa!

    L, T & D

    VastaaPoista