keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Bangkok

Päivä on ollu kauheen pitkä, mutta mitään ei olla saatu aikaseks :D Eilen kerkesin vielä käymään koirapuistossa, ja D pääsi hyvään paikkaan hoitoon :) Ei ees tullut itku kun lähdin, vaikka olin ihan varma. Mutta ikävä on silti suuri.Maanantai yö meni Hki kentällä torkkuessa, js samsa koneessa. Paitsi siellä kyllä nukuttiin. Molemmat oltiin täys unessa ennen kun oltiin noustu (Y) Arlandan kentällä oli 8h aikaa. Oli iso ja tylsä kenttä. Mutta saatiin hyvää hamppari ja juostiin kärryillä kenttää ympäri, ja katottiin telkkuu. Kunnon lentokenttä-elämää :P Paitsi että, ollaan todella hyviä tässä ja joka juttuun kuluu tosi vähän aikaa, mikä taas ei oo hyvä juttu. Nyt koneseen viä yöunille n. 10 h ja sit BIgCityLife (Y) Ei olla oltu kun hetki reisussa, mutta päivät ovat nyt jo sekasin xD

Tukholma riksa ;)

Ei oo paljon tavaraa :)

Turvallisesti perillä ja koko kymmenen tuntis meni nukkuessa (Y) Paikat puutu välillä, mut nyt ei ainakaan väsytyä. Kello on paikallista aikaa 7 ja pihalla on +32, ei paha.

Nonii, nyt ollaan oltu Bangkokissa viitisen tuntia. Ekat pari tuntia meni jo siinä kun olimme kauhean hukassa, mutta nyt jo alkaa luonnistuu! Vietiin rinkat säilöön ja mentiin tuk-tukilla jonnekkin :DD Ja nyt ollaan täällä jossakin. (Y) Kello on 12 ja ulkona +40. Paikat ei oo oikein viellä kunnolla auki, joten ei olla edes släbäreitä löydetty, mutta hyviä kanoja syötiin :)
Kana tikku

Nonii, ensimmäiset tuliaiset ostettu, D sai porkkanatikkuja. Aika jees. Myös släbärit löyty ja nyt tän reissun ensimmäinen huurteinen, ananas margarita, ei oo kyllä viinaa siinä säästelty, huh-huh! Nii ja syötiin myös maissi jätskiä, oli muuten aika jännä makuelämys, mut ihan hyvä semmonen. Jatketaan kuhan on jotain asiaa ja löytyy seuraavan kerran netti. Mutta hengissä ollaan :) 

Ananas margarita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti