maanantai 28. huhtikuuta 2014

Siam Reap, Kambodia.

Aamulla heräsin 7 pintaa ja Ville jo noussu ties kui aikasin joogailee. Kävin suihkussa ja lähdettiin hakemaan pyykkiä. 8 aikaan kaupungissa oli jo vaikka mitä menoo, vilskettä ja vilinää joka paikassa. Matkalla takasin käveltiin bussiaseman ohi ja tsiigailtiin eri vaihtoehoja. Päätettiin lähtee sit kuitenkin käymään Siam Reapissa hakmassa se paita, kun bussikin lähti heti. Eilen piti suunnitella, mut eihän sitä tässä loma kiireessä kerkee. :D Matka oli taas pitkä ja kuoppanen. 5h matka kestikin 8h, ku nää tiet on nyt mitä on. Mut siinähän se meni nukkuessa, korttia pelatessa ja lehmiä tsiigailessa. Ja maisematkin oli pikkasen mukavammat ku Shianouk-PP välissä.



Perillä piti heti saada rinkat johki ja lähtee käymään temppelillä. No mut koska nyt matka menis suunnitelmien mukaan ? Joten ei menty vaan tuk-tuk vie meidät hosteliin. Ja hyvään hostelliin veikin. Huone/sänky alue on aivan ihana, eikä ole myöskään hinnalla pilattu, 1$/yö.

Ihan mahtavat omat bungalowit :))

Mentiin syömään hyvää currya ja sit voiskin mennä hakee sen paidan, niin saa sen pois päivä järjestyksetä. Kierreltiin ja kaarreltii, mut ei näkyny. Kaupunki kyllä muuten tosi mukava. Ehkä jopa parempi kun Shianouk. Oikein tämmönen lepponen kylä, ei ehkä kuitenkaan ihan perheloma mesta, mut ei niinkään pelkkä bile-kaupunki. Molempia kyllä varmasti on ja turisteja on paljon. Mutta, paras Kambodian kaupunki kyllä :))

Siam Reapin night market

Oli pakko luovuttaa ja käydä hostellilla koneella kattoos et missä se HRC on. No EI ole. PRKL!! Coming soon. Täähän menee oikein hienosti putkeen. Taas yks kaupunkin käyty lisää ennen HRC. No ois kyl voinut eilen vähän suunnitella. Ei täs tiä pitäskö itkee vai nauraa, mut nneks tää on tämmönen mukava paikka, et ei ollu niin suuri harmi mutta silti. Kyl ottaa päähän. Illalla vähän vielä kierrellään, mut tänään kyllä aikasin nukkumaan kun aamulla lähtö 5.30 temppeleille.

Jotenkin toi koko päivän paikallaan istuminen vei kaikki voimat. Käytiin syömäs ja katteltiin kaupunki, mut tänään ollaan kyl tosi väsyneitä, et ei täs mitään jaksanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti