lauantai 26. huhtikuuta 2014

Shianoukville, Kambodia.


Lentokentällä sushia

tuk-tuk selfie ;D

Lensimme viimeisen kerran tällä reissulla Bangkok-Phnom Penh. Suunnitelma oli jääda Phnom Penhiin, tutkia kaupungia ja shoppailla HRCssä. No jaahah, ei menny suunnitelmien mukaan, vaan hypättiin Shainoukin bussiin ennen kun edes päästiin kaupunkiin :PJoka paikassa on myös todella vihreetä ja raikas ilma, paljon parempi kun Thaikkulandiassa. Bussimatka kesti semmoset viitisen tunia ja kerran pysähdyttiin katukojassa ja syötiin todella makeita ananaksia. Maistui yhtä makealle kun Suomen purkkiananas, tosi nami :))) Oltiin perillä täällä hyvin pimeän aikaan ja tuk-tuk kuski vei meidät Utopia-hostelliin. Rentoo meininkii, täällä on superia lomailla pari päivää "ennen" reissua. Luksus huoneessa yö 2$  ja samoin altaalla GT (puolen dollarin kalja!!) :)  Mut, hostelli on kyllä todella utopistinen. :D Tutustuttiin myös suomalaiseen kebab-turistiin. Yleensä kun kuulee ulkomailla suomee, niin äkkiä u-käännös ja toiseen suuntaan, mutta hän oli mukavia :) jopa istuttiin iltaa.

Utopia hostel, luxury room 2$/night (Y)

Tosi amerikkalaistunut kylä kylläkin. Dollarit enemmä käytössä, kun paikalliset rahat. Ja ruokapuolikin hyvin hamppari ja ranu pitoista. Niinpä iltapalaks syötiin maukkaat hodarit :P Päivällä käytiin rannalla ja tulin siihen tulokseen että päiväntasajan lähellä ei kandee käyttää vauvaöljyä ja makoilla rannalla. Nyt meinaa sattuu. Mut vesi oli super lämmintä, niin lämmin et kun auringossa tuli kuuma ja meni veteen niin siitä ei ollut mitään hyöty, tuntu yhtä samalta :D

Banana-pancake breakfast.



Vihdoinkin myös löydettiin käsidesi :) mitä koko BKK seiskäyhessätoissa ei ollut. Myös roskiksia näyttää olevan, mitä sieltä myös puuttui.

Nyt ollaan kyllä vietetty kunnon pakkolomaa. Paloin niin pahasti, että ei voinut olla auringossa, niinpä istuttiin hostellin altaalla. Oli ihan kauheeta. Mut, rusketus millä hinnalla hyvänsä ;DD Pitää vaan istua ja olla, ei mitään järkee. Ja ihmiset lähtee tommosta tekemään oikein mielellän, no huh-huh. Siitä sitten meninkin nukkumaan ja Ville jatko istuskelua :DD Ei, teki se muutaki, mm. haki meille ruokaa :)) Mut, oli kyllä todella pitkä päivä ku eka maattiin rannalla, sit istuttiin altaalla ja kerkesin välissä jopa nukkuakin ja silti kello vasta 11. Ei oo meitä varteen tämmöiset lomat. Toivottavasti huomenna on jo parempi, ku ei toista tommosta tyhjää päivää jaksa. Mut jäi kyl nyt multa perjantai-bileet väliin kun maksin kipeenä huoneessa. Ja nyt takas nukkuu, hyvää yötä!

                    Pakkolomaa ja bloggausta            
                          
  Ei niin ihana auringonpaite enään.

Iltapalaks mangoa, ananasta ja kookosta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti