sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pistetään vaan herätys, mut mihis kelloon laitetaan ?! :DDD


Aamulla kun herättiin, niin hetken tuntu että iho olisi jo parempi, mutta ei ! Pahenee vaan. Nyt tää jo kuplii :O Ja täällä ei ole helppoo pysytellä varjossa. Käytiin myös ostaa aurinkorasvaa, jos vaikka ei enää sit palais. Mut, hyvähän se olla nyt jälkiviisas :D

Pikkasen oon punanen

Päivemmällä lähdettiin kebu-turistin kanssa käymään paikallisella torilla, ja jummi-jammi kun siellä oli halpaa. Ostin 2$ pitkähihasen, jos vaik vähän pääsis enemmän tota aurinkoa pakoon, ja matkaan myös lähti mukaan 2 kiloa mangoja 0,50$. Kyllä kandee. Taidettiin olla pahimmalta auringonpaiseteelta siellä torilla piilossa, mutta varmaan takas tullessa paloin vähän lisää, kun altaalla tais nousta pieni kuumekin.

Paikallinen tori

Monen metrin pitusia hedelmäkojuja

Lähettiin kylläkin vielä käymään rannalla. Se oli vähän syrjempää, joten paljon puhtaampi :) Ja suolavesi teki kyllä hyvää. Nyt ei oo enää niin mahdoton olo. Taitaa alkaa olee jo voiton puolella. Parempi ois kyl olla, kun huomenna aamullan matkan ois tarkotus jatkuu Phnom Penhiin ja rinkka pitäs saada selkään.


Kebu-turisti on ollu koko päivän meillä hyvänä oppaan, kiitos hänelle siitä :)) Toivottavasti ei oltu ihan kauheita opastettavia :DD

Kebu-turisti

Pyykit piti myös pestä, mut pesupaikka oli jo kiinni, joten jää taas huomiselle. Rannan jälkeen käytiin istuskelemassa reggae-baarissa. Oli erittäin mukava paikka kyllä. Hetken jutskailtiin sen omistajan kanssa ja sitten lähdettiin kauppaan ostaamaan päivän pakolliset käsidesit yms. Syötiin myös erittäin maukkaat katukeittiö banaani-sukaala letut ja loppuilta meni lauantai illan merkeissä. Aamulla olis herätys 6, niin toivottavasti keretään, koska meillä ei ole edes herätyskelloa (Y)


yöpala

Anyway, Shianouk oli hyvä paikka lomalle ennen reissua. Pari päivää meni erittäin rattosasti, mutta ei siellä välttisi ihan viikkoa jaksais olla. Mut oli kyl kivaa ja siitä on hyvä alotta reissu, levänneenä ja virekeenä (näin oli tarkoitus, mut juhlimisekshän se sit meni :DD )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti