tiistai 15. huhtikuuta 2014

naudan verta ja hiiren kakkaa

Vaikkakin tämä on pelkkä matkablogi, niin onhan mun nyt ihan pakko muutamalla sanalla puhuu täälläkin Dexteristä :)) Viime ke. (9.4) ikää tuli hänelle kokonaiset 1vuosi. Alkaa olemaan iso poika jo :) Anyway, synttärit ei mennyt edes ministi sinnepäin mitä olin suunnitellut. Harvinaisen huono alkuviikko oli muutenkin, mutta jos vuoden päästä paremmalla menestyksellä (Y)
D ennen ja nyt :)

Ja mikä parasta. D sai parhaimman synttärilahja ikinä (Y) Ihan oikean ensimmäisen kaverin, ei enää täyttettyjä tiikereitä yms. muita leluja. Tätä melkein ois syytä juhlia. Ihan elävä kaveri, voitteko uskoa ? :D Hän on 7-vuotias tiikeri-uros, joka tykkää leikkiä D kanssa ja heillä oli vaikka kuinka kauan hauskaa. Onneks se omistja oli kans mukava, muuten ois ollut kiusalliset pari tuntia :P

Ukko ja Dexter

Tiistaina en jaksanut, keskisviikko meni töissä, mutta torstaina hän pääsi synttäri-pesulle. Aluks suihku ei ollut yhtään kiva juttu, ja kauheella tappelulla sain sen kastelutua, mutta sitten se olikin kivaa ja loppu pesu meni tosi hienosti :) Ja nyt on hyväntuoksuinen pikkubokseri (Y)

Enää en haise :3

Loppuviikko menikin Salossa ja mökillä :) Tehtiin mökkikauden avaus-siivous, ja siinä menikin oma aikansa kun kaikki paikat oli hiiren kakkaa täynnä yäk! D pääsi myös kokoeilemaan verijälkee, mutta ei ollu hänen juttu. Hän jäi lähinnä syömään sitä verta -_- joo, me jatketaan peltojäljellä ihan normisti. Siinä hän on erittäin hyväkin :) 

Chillailua siivouksen päätteeks. 

Matka hommat on sen verran edeistynyt, että puolet lipuista on ommeltu ja viisumit saatu :D noo, on täs vielä pari-neljä päivää aikaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti