keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

tyhmästä päästä kärsii.. kaikki !

Sitä yrittää olla kauheen fiksu, mut nyt kyl epäonnistuin pahemman kerran :D Matkalle lähtee mukaan pikkusiskon vanha tietoke. No se piti vaan tyhjentää ennen sitä. Ajattelin sitten et nopee poistan turhat ohjelmat ja se oli siinä. Ei tartte mitään kunnon järjestelmän putsausta tehdä. Idea hyvä, mut toteutus ei ihan mennyt ihan nappiin. Poistin sieltä langattoman netti ajurin. Hyvä minä -_-  kun yritin sitä saada takaisin, niin sain koneen vaan enemmän sekasin. Siinä vierähti semmonen 8 tuntia, keksipaketti, monta kupillista kahvia ja ainoo mitä sain oli jäätävä pääkipu ja muutenkin tulin vaan vihaseks, ku mikään ei toiminut. Niinpä luovutin.

Tänään aamulla jatkoin asian kanssa, puhuttuani eilen mun IT-tuen kanssa. Joka sitten kerto että se kaikki onnistuu yhtä nappia painamalla. Kiitos hänelle avusta, taas :) Mut tuli kyl todella fikus olo. Ja mikä parasta, tiesin sen, koska olen pari muutakin konetta tyhjentänyt ja ajanut uusiks. Mutta ei, oli pakko alkaa säätää! Noo, nyt on matkaläppäri kunnossa joten blogi jatkuu :)


Mutta, viisumit tuli ja lentoliput on. Joten siltä osin kaikki on kunnossa. Sitä vähän jänskättiin että keretäänkö saamaan kaikki viisumit ajallaan, mutta hyvinhän se meni. Melkein olis ollut aikaa jopa vielä yhdelle ;) Enää ei oo kun lippujen ompeleminen loppuun, ja D ruuat pitää tehdä valmiiks.  Muute onki kaikki valmis. Nii, ja pakata kans pitää :DD Eli siis toisin sanoen kaikki on viä pahasti kesken :P

Kiina, Mongolia ja Venäjä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti