torstai 24. huhtikuuta 2014

Nyt loppu Bahti, nyt loppu Bahti, uskomaton tahti. Bangkok 2.

Kaupunki muuttui ihan täysin kello 5 jälkee. Sillon se elämä vasta alko. Katukauppiat tuli, katukeittiöt lisääntyi ja baarit aukes. Ihan erilainen kun aamupäivästä. Mutta siltinkin hyvin sekava ja sokkeloinen. Varmaan myös se tekee sen, että ei ole rantakatua niin kaikki on ihan sikin-sokin miten sattuu. Mutta onneks lömmintä riittää ja saa hyvää ruokaa.
Baby coconut-drink

Papaya-salaatti.

Pääsin myös käymään katukampaajalla ja nyt on taas hiukset sopivan lyhkäset :) Salaatti oli kyl aika pettymys, oli se hyvää mut ei läheskään niin tulista mitä äidin tekemä. Siinä samalla lepoteltiin jalkoja kun oltiin kävelty kokopäivä, ja mitä nyt nukuttu se 10h koneessa, mutta kuitenki vaa  istualteen niin alko väsy vähän jo painaa. Mut ei parane valittaa, pitkä yö vielä edessä. Iltaa kohden katukeittiöstäkin alko löytymään mitä ihmeelisempää tavaraa. Päästiin maistamaan mm: kanatikkuja, possutikkuja, jonkun maksaa (HYI!), kanan sydämmiä  (ne oli tosi jees :P), mustekalaa, jonkun häntää (sovitaan et se on possu, koska en haluu koiraa syödä xD) ja ötökkälautanen.

Mustekalaa

Heinäsirkkoja, torkakoita, jauhomatoja ja mitälie satiaisia

Thaimaan herkkui.

Hyi kun oli pahoja, yäk, mut oli pakko syödä! Tai no Ville sanoi et ihan jees. Pitkin iltaa kyl vähän väliä väsytti, mutta ihan okei jakso siihen 2. Sen jälkeen kaikki alko pistämään kamppeet kasaan ja kaupunki hiljeni taas ihan hujauksessa. Mellä tosin oli vielä 2 tuntia aikaa että saadaan tavarat. No, se meni siinä kun yritettiin kävellä juna-asemalle, mutta koska Ville ei osannu lukee karttaa niin jouduttiin ottaa lopuks taksi parin kilsan päästä :DD Ei noi kartat oo meijen juttuja, osaataan paljon paremmin suunnistaa ilman niitä. Kn ei edes tiedetty miten päin sitä kuuluu pitää :DD 4 kyllä jo väsytti niin paljon ja kroppaankin sattui jo, mutta saatiin tavart ja päästiin juna-aseman suihkuun ja takasilla nopsaa kentälle. Siellä otettiin pari h päikkarii ja matka jatkuu. 
 
Oli kyl niin hyvät penkit nukkuu, et melkein kun olis sängyssä ollut :))

Mutta, ei tykätty Bangkokista. Rahaa meni paljon paljon enemmän mitä piti, ja mitään ei jäänyt käteen. Noh, mini rusketus sentään :D Mut, thaikku ei oo meijen juttu sitten ollenkaan. Seuraavaks Kambozia, luulen et se on jees!

2 kommenttia:

  1. Sairastut varmaan noilla ruoilla. (;

    VastaaPoista
  2. ihan hengissä vielä :DD tuli juotua myös purkki chiliä, niin tappo kyllä kaikki viimesetkin mahdolliset bakteerit :DDD

    VastaaPoista