sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Dubai, UAE


Täs on pari päivää ja muutama sata kilometriä ehitnyt kulua viime tekstistä. Nyt ollan Dubaissa, mutta Omanin jälkeen pysähdyttiin pari päivää Al Ainissa, Emiraattien rajakaupnki. Oli ihan kiva kaupunki, ja tän reissun paras hotelli. Ei me siellä kuitenkaan mitään oikein tehty, kun nukuttiin jotain univelkaa pois ja oltiin altaalla. Siinä ne pari päivää oikeastaan sitten meni.

Huone oli hyvä, mutta altaat vielä paremmat ;)

Nyt ollaan myös keretty olemaan Dubaissa jo kolme-neljä päivää. Hyvin ollaan ehitty kiertämään Dubain kauppakeskuksia, mutta. Mutta päivät ovat menneet altaalla, vähän ottamassa väriä, että kehtaa tulla takas Suomeen :D


Ollaan käyty Dubai Mall:issa, mikä on aivan järjettömän iso. Käytiin siellä leffassa; Jurassic World, 3D. Leffa oli ihan hyvä, mutta vähän haittas kun joku valopää oli tuonut sinne vauvan, joka tietenkin itki koko leffan -_- Täältä keskukesta löytyy kaikki mahdollinen ja mahdoton. On kauppaa, huvipuistoo, akvaariota, teatterii, luistelurata, aivan kaikki mitä voi vaan kuvitella.



Karkin valmistusta. 

Jä välipalaksi jättipullia :D

Käytiin myös Dubai Outlet:issa, mikä oli kyl surkee. Urheilukauppoja oli paljon, ja sit jotain tosi kalliita liikkeitä. Vähän kierreltiin, mutta meille siellä mitään ei oikein ollut.
Dragon Mart:issa, kiinalaisten krääsäkauppa, huono sekin.
Mall of Emirates;issa, siellä oli sisällä laskettelukeskus. Crazyy.
Dubai Mall on ehdottomasti isoin ja paras näistä kaikista.


Yleisesti ihmiset viettää täällä aikaa kauppakeskuksissa, koska niissä on viileetä. Tai siis oikeastaan kylmää. Et tarttee kyl jotain hupparii laittaa päälle. Ja muutenkin toi pukeutuminen on täällä aika normia. Tietty hyvän maun rajoissa, mutta voi näkyy olkapäät, tai polvet. Tosin kyllä se on enemmän villapaita painoitteista, koska kaikki ravintolat, kahvilat, huvipuitot, vesipuistot, kaikki löytyy näistä kauppakeskuksista. Myös ruokakauppa, missä käytiin eilen illalla klo 01.00 yöllä, niin siellä oli aivan kauhee ruuhka. Vähän niinku Suomessa meet perjantaina 18.00 kauppaa.

Burj Khalifa

Dubai päivällä.

Dubai illalla.

Olemme myös käyneet kattomassa Palmusaaret, maailman suurimmat ihmisen tekemät keinotekoset saaret. Ei niissä nyt sinänsä mitään nähtävää ollut. Ihan normi asuinalue.

Palm of Jumeira

Kävimme myös Dubain satamassa, mikä oli ihan nätti paikka. Tosin valittiin varmaan alueen surkein ravinotola, mutta muuten ihan kiva. Muistutti hyvin paljon Vancouveria, tosin hiki ja +40



Ja yks aivan super juttu. Mentiin kameli marketille, missä myytiin lähinnä vaan kameleille ruokaa yms. Mutta takas lähtiessä nähtiin  kuinka iso kameli porukka käveli aavikolla. Oli tosi jepa, ja päästiin jopa aika lähelle niitä :)




Hintataso ei mikään kaikkein halvimmasta päästä (mutta ei myöskään mahdoton), 
mutta paikkana kyl tosi kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti